Προσφορά!

πεχάμετρο ψηφιακό – Checker® Plus pH Tester – HI98100 Hanna

66,90 με Φ.Π.Α.

Διαθεσιμότητα: 1-2 εργάσιμες

Κωδικός προϊόντος: 98100.705 Κατηγορία: Ετικέτες: , , , , ,

Περιγραφή

Το πεχάμετρο 98100 Checker® Plus είναι η επόμενη γενιά της σειράς Checkers-pH testers της Hanna Istruments. Τα όργανα Checker είναι τα πιο δημοφιλή πεχάμετρα στον κόσμο με πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες από την παρουσίαση του πρώτου το 1991. Από φοιτητές μέχρι ερευνητές τα όργανα Checker, βοηθούν τον καθένα με τις μετρήσεις του pH, καθώς είναι όργανα απλά στη χρήση τους.
Το Checker® Plus είναι ένα οικονομικό και πλήρες πεχάμετρο για τον καθένα, ενώ επιπλέον έχει τη δυνατότητα αλλαγής ηλεκτροδίου. Διαθέτει μεγάλη οθόνη LCD με ενδείξεις για τη μέτρηση, τη σταθερότητά της, τη χαμηλή τάση της μπαταρίας και τη βαθμονόμηση. Το ηλεκτρόδιο (HI1271) έχει μήκος 103mm και καταλήγει σε ένα άκρο διαμέτρου 8mm. Έτσι ταιριάζει εύκολα σε δοκιμαστικούς σωλήνες, φιαλίδια και άλλα δοχεία με μικρό άνοιγμα.
Διαθέτει αυτόματο καλιμπράρισμα ενός ή δύο σημείων. Τα υγρά βαθμονόμησης αναγνωρίζονται αυτόματα και οι τιμές των διαλυμάτων προβάλλονται στην οθόνη.
Η ένδειξη σταθερής μέτρησης γίνεται όταν το σύμβολο της κλεψύδρας σβήνει. Όταν η μέτρηση σταθεροποιείται το σύμβολο σβήνει και πλέον η μέτρηση μπορεί να καταγραφεί.
Διαθέτει αυτόματο σβήσιμο που ρυθμίζεται στα 8 ή 60 λεπτά, ώστε να εξοικονομείται ρεύμα από τη μπαταρία ακόμα και εάν το όργανο ξεχαστεί σε λειτουργία.
Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο Checker® Plus είναι μεγάλη και φτάνει περίπου τις 1000 ώρες. Όταν η τάση της μπαταρίας είναι χαμηλή προβάλλεται μία σχετική ένδειξη στην οθόνη LCD.
Προσφέρεται μέσα σε ανθεκτική, πλαστική κασετίνα μεταφοράς, μαζί με διαλύματα βαθμονόμησης και καθαρισμού.

ΟΔΗΓΙΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,4 kg
Κατασκευαστής

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…