GroLine® Soil pH Tester – πεχάμετρο εδάφους ψηφιακό – HI981030 Hanna

159,90 με Φ.Π.Α.

Διαθεσιμότητα: 1-2 εργάσιμες

Κωδικός προϊόντος: 981030.912 Κατηγορία: Ετικέτες: , , , , , , ,

Περιγραφή

Το πεχάμετρο εδάφους Groline Soil pH Tester HI981030 είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο όργανο για τη μέτρηση του pH του εδάφους. Αυτός ο μετρητής διαθέτει πολλές προηγμένες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να καθαρίσετε τυχόν απόφραξη του αισθητήρα, η οποία έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα συνήθη πεχάμετρα.



• Ηλεκτρόδιο pH με δυνατότητα αλλαγής ηλεκτρολύτη
Το ηλεκτρόδιο του pH έχει ένα εξωτερικό χιτώνιο σύνδεσης που μπορεί να αφαιρείται και να καθαρίζεται. Αφού καθαρίσετε μια μικρή ποσότητα του παρεχόμενου gel ηλεκτρολύτη προστίθεται και η σύνδεση ανανεώνεται, βελτιώνοντας τη μέτρηση του pH και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του οργάνου.
• Κωνικό άκρο
Επιτρέπει την εύκολη διείσδυση σε βρεγμένο χώμα. Αν υπάρχουν πέτρες ή το έδαφος είναι σκληρό τότε είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα τρυπάνι για να δημιουργήστε μια οπή, για να εισαχθεί το ηλεκτρόδιο pH. Αν το χώμα είναι ξηρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθαρό νερό για να υγρανθεί το χώμα.
• Σώμα από PVDF
Το φθοριούχο πολυβινυλιδένιο (PVDF) είναι πλαστικό ποιότητας τροφίμων, που είναι ανθεκτικό στις περισσότερες χημικές ουσίες και διαλύτες, συμπεριλαμβανομένων του υποχλωριώδους νατρίου που χρησιμοποιείται για την απολύμανση. Έχει υψηλή αντοχή στην τριβή, μηχανική αντοχή και αντίσταση στην υπεριώδη ακτινοβολία. Το PVDF είναι επίσης ανθεκτικό στην μυκητιακή ανάπτυξη.
• Μεγάλη οθόνη LCD
Μία ευκρινής οθόνη LCD εμφανίζει τη μέτρηση, την ένδειξη σταθερότητας, την ένδειξη χαμηλού επιπέδου μπαταρίας και τις ενδείξεις βαθμονόμησης.
• Αυτόματο καλιμπράρισμα(βαθμονόμηση)
Το Groline pH tester HI981030 βαθμονομείται αυτόματα σε ένα ή δύο σημεία. Τα διαλύματα βαθμονόμησης αναγνωρίζονται αυτόματα και μετά την βαθμονόμηση οι τιμές των διαλυμάτων εμφανίζονται στην οθόνη.
• Ένδειξη σταθερότητας
Μία κλεψύδρα εμφανίζεται στην οθόνη μέχρι να επιτευχθεί σταθερή μέτρηση. Μόλις η μέτρηση σταθεροποιηθεί η ένδειξη εξαφανίζεται και διαβάζουμε την τιμή.
• Αυτόματη απενεργοποίηση
Ο μετρητής μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 8 ή 60 λεπτά, για τη διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας σε περίπτωση που το όργανο έχει ξεχαστεί σε λειτουργία. Η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης μπορεί επίσης να απενεργοποιηθεί.
• Διαγνωστικό αισθητήρα-ηλεκτροδίου
Κατά τη διάρκεια της βαθμονόμησης εμφανίζεται η ένδειξη “Err” εάν υπάρχει ανάγκη καθαρισμού.
• Μακρά διάρκεια ζωής μπαταρίας
Το Groline pH tester HI981030 διαθέτει εξαιρετική διάρκεια ζωής που αγγίζει τις 1000 ώρες λειτουργίας. Όταν η ενέργεια της μπαταρίας πέφτει σε χαμηλό επίπεδο, εμφανίζεται σχετική ένδειξη στην οθόνη.
• Οικονομικό
Το Groline pH tester είναι ένας πλήρως εξοπλισμένος μετρητής, σε τιμή προσιτή τόσο για τον ερασιτέχνη κηπουρό όσο και για τον επαγγελματία καλλιεργητή.

οδηγίες χρήσης

Τεχνικά χαρακτηριστικά

εύρος μέτρησης pH: 0.00 – 14.0 pH
ανάλυση: 0.1 pH
ακρίβεια: (στους 25°C) ±0.2 pH
βαθμονόμηση: αυτόματη, ενός ή δύο σημείων
τύπος μπαταρίας: CR2032 Li-ion / περίπου 1000 ώρες συνεχούς λειτουργίας
αυτόματο κλείσιμο μετά από 8 λεπτά, 60 λεπτά ή μπορεί να απενεργοποιηθεί
περιβάλλον λειτουργίας: 0-50°C, μέγιστη σχετική υγρασία 95%

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,4 kg
Κατασκευαστής

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…