σάκος φύτευσης G-GROWBAG V-60 – για λαχανικά

σάκος φύτευσης G-GROWBAG V-60 - για λαχανικά

Οι σάκοι καλλιέργειας λαχανικών G-GROWBAG είναι κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας μη υφαντό ανθεκτικό ύφασμα, το οποίο αναπνέει. Οι σάκοι καλλιέργειας G-GROWBAG επιτρέπουν στις ρίζες να αναπνέουν πλήρως, αποτρέπουν τις ρίζες να κάνουν κύκλους και βελτιώνουν τη συνολική δομή του ριζικού συστήματος των φυτών.
Mπορούν να πλυθούν ακόμα και στο πλυντήριο και είναι επαναχρησιμοποιούμενοι. Επιπλέον είναι πτυσσόμενοι, πράγμα που σημαίνει ότι καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο όταν αποθηκεύονται.
Με τους σάκους φύτευσης μπορείτε να  καλλιεργήσετε διάφορα φυτά όπως φράουλες, πιπεριές, ντομάτες, σκόρδα, κρεμμύδια, αρωματικά όπως δυόσμο, βασιλικό, ρίγανη, θυμάρι, καθώς επίσης φασόλια, ανθοκομικά κ.λπ. Μπορείτε να καλλιεργήσετε μεγάλη ποικιλία φυτών σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, ακόμα και αν δεν έχετε κήπο.

Το υλικό τους προσφέρει διαπερατότητα, διασφαλίζει την κυκλοφορία του νερού και αποστραγγίζει γρήγορα την περίσσεια νερού, αποτρέποντας το σάπισμα των ριζών. Είναι ανθεκτικό στη χρήση, με μεγάλη διάρκεια ζωής.
Οι σάκοι καλλιέργειας G-GROWBAG είναι κατάλληλοι για κήπους, μπαλκόνια, αίθρια, θερμοκήπια κ.λπ.

Χωρητικότητα: 60 λίτρα
Διάμετρος: 60 εκ.
Ύψος: 20 εκ.