σάκος φύτευσης G-GROWBAG P-80 με άνοιγμα – για πατάτες

σάκος φύτευσης G-GROWBAG P-80 με άνοιγμα - για πατάτες

Οι σάκοι καλλιέργειας πατάτας G-GROWBAG είναι κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας μη υφαντό ανθεκτικό ύφασμα, το οποίο αναπνέει. Οι σάκοι καλλιέργειας G-GROWBAG επιτρέπουν στις ρίζες να αναπνέουν πλήρως, αποτρέπουν τις ρίζες να κάνουν κύκλους και βελτιώνουν τη συνολική δομή του ριζικού συστήματος των φυτών.
Διαθέτουν ενσωματωμένες λαβές για ευκολότερη μετακίνηση σε διαφορετικές θέσεις.
Οι σάκοι καλλιέργειας G-GROWBAG μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο. Επιπλέον είναι πτυσσόμενοι, πράγμα που σημαίνει ότι καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο όταν αποθηκεύονται.
Οι σάκοι καλλιέργειας πατάτας διαθέτουν ειδικό άνοιγμα με σύστημα Velcro, που σας επιτρέπει να προσδιορίζετε γρήγορα και με ακρίβεια εάν οι πατάτες είναι ώριμες και συγκομίζονται απευθείας.
Με τους σάκους φύτευσης μπορείτε να  καλλιεργήσετε διάφορα φυτά όπως πατάτες, ντομάτες, σκόρδα, κρεμμύδια, αρωματικά όπως δυόσμο, βασιλικό, ρίγανη, θυμάρι, καθώς επίσης φασόλια, ανθοκομικά κ.λπ. Μπορείτε να καλλιεργήσετε μεγάλη ποικιλία φυτών σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, ακόμα και αν δεν έχετε κήπο.

Το υλικό τους προσφέρει διαπερατότητα, διασφαλίζει την κυκλοφορία του νερού και αποστραγγίζει γρήγορα την περίσσεια νερού, αποτρέποντας το σάπισμα των ριζών. Είναι ανθεκτικό στη χρήση, με μεγάλη διάρκεια ζωής.
Οι σάκοι καλλιέργειας G-GROWBAG είναι κατάλληλοι για κήπους, μπαλκόνια, αίθρια, θερμοκήπια κ.λπ.

Χωρητικότητα: 80 κλιτρα
Διάμετρος: 50 εκ.
Ύψος: 40 εκ.