Προσφορά!

FELCO 820 ΜΕ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ(880/193) – σετ ψαλίδι κλαδέματος με power pack εξάρτηση(FELCO 880)

1.570,00 με Φ.Π.Α.

Εξαντλημένο

Περιγραφή

ΣΕΤ ΜΕ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ
Το FELCO 820 σετ με powerpack με δύο(2) μπαταρίες(880/193) για διπλάσιο χρόνο λειτουργίας. Ισχυρό, ταχύ, φιλικό στο χρήστη, αποδοτικό και αξιόπιστο, το μοντέλο αυτό είναι κατάλληλο για δύσκολες εργασίες κλαδέματος. Το FELCO 820 καθιστά δυνατή την εύκολη, καθαρή κοπή ακριβείας σκληρού ξύλου, διαμέτρου έως και 45 mm, διασφαλίζοντας παράλληλα μια σημαντική αύξηση στην παραγωγικότητα. Εκτός των άλλων είναι ένα εργαλείο πολλαπλών χρήσεων, ιδανικό για δενδροκομική και δασοκομική εργασία, συντήρηση πάρκων και κήπων και ορισμένα είδη αμπελουργικής εργασίας.
Το ψαλίδι FELCO 820 ελέγχεται και τροφοδοτείται από το power pack FELCO 880 . Το FELCO 880 του συγκεκριμένου σετ περιλαμβάνει δύο(2) μπαταρίες και φορτιστή ενώ το Powerpack έχει αναλάβει τον έλεγχο και την τροφοδοσία του εργαλείου. Το FELCO 820 είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας προσεκτικά σχεδιασμένης εργονομίας που στοχεύει στην ανακούφιση των μυών των χεριών και των ώμων κατά τη διάρκεια μιας ημέρας που αφιερώνεται αποκλειστικά στο κλάδεμα.
Εγγύηση: Η FELCO SA παρέχει εγγύηση ΕΦ’ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ για το ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΚΡΑΜΑ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ του ψαλιδιού κλαδέματος και 3 ΧΡΟΝΙΑ για το ΜΟΤΕΡ, τη ΜΠΑΤΑΡΙΑ και τον ΕΛΕΓΚΤΗ και 2 ΧΡΟΝΙΑ στα υπόλοιπα ΜΗΧΑΝΙΚΑ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΡΗ.

προδιαγραφές προϊόντος
φυλλάδιο
τρόπος χρήσης
τρόπος χρήσης power pack(FELCO 880)Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 17.0 kg
Κατασκευαστής

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…