αλυσοπρίονο μπαταρίας Li 20V WX329E.5- 15cm- WORX JAWSAW

260,00 με Φ.Π.Α.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 032905030.779 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: , , , ,

Περιγραφή

Η επανεφεύρεση του αλυσοπρίονου!

Το JawSaw είναι ελαφρύ και ο ασφαλέστερος τρόπος εργασιών κλαδέματος και κοπής. Χωρίς καλώδιο, αλλά με μπαταρία που διαρκεί έως 1 ώρα. Το ΝΕΟ πρωτοποριακό αλυσοπρίονο είναι ΕΔΩ.

Το JAWSAW της WORX είναι το μόνο αλυσοπρίονο που έχει σχεδιαστεί για να κόβει με ασφάλεια ακόμα και στο έδαφος. Ένας προφυλακτήρας καλύπτει την αλυσίδα για μεγαλύτερη ασφάλεια.
Διαθέτει λειτουργία αυτόματης τάνυσης, δόντια από χάλυβα που συγκρατούν το ξύλο στη θέση του για κοπή με σταθερότητα και σύστημα αυτόματης λίπανσης της αλυσίδας. Το προϊόν ανήκει στη σειρά Powershare: Τεχνολογία μπαταριών ιόντων λιθίου 20V MAX.


Κόψτε με ευκολία υλικά με διάμετρο έως 10 cm.
Το καινοτόμο χαρακτηριστικό αυτόματης τάνυσης εγγυάται τη βέλτιστη ένταση ανά πάσα στιγμή.
Διαθέτει αυτόματο λαβή αλυσίδας με ένδειξη στάθμης λαδιού.
Το περίβλημα της λεπίδας επιτρέπει την ασφαλή κοπή απευθείας στο έδαφος.
Η ισχυρή και ελαφριά μπαταρία MaxLithium προσφέρει μακρόχρονη απόδοση.
Το WORX 20V MaxLithium Cordless JawSaw διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του standard JawSaw και επιπλέον ασύρματη ευκολία με την ισχυρή μπαταρία MaxLithium 20V και τον καινοτόμο μηχανισμό κοπής απλής ενέργειας. Το ασύρματο JawSaw είναι ελαφρύ, φορητό και ο ασφαλής τρόπος αντιμετώπισης των εργασιών κλαδέματος και κοπής οπουδήποτε.

 

Η λεπίδα και η αλυσίδα του JawSaw αποσύρονται μέχρι να είναι πλήρως κλεισμένα στον προφυλακτήρα, προστατεύοντας τους χρήστες από την επικίνδυνη επαφή, καθιστώντας το JawSaw το ασφαλέστερο διαθέσιμο αλυσοπρίονο.
Το JawSaw είναι το μόνο αλυσοπρίονο που σχεδιάστηκε για να λειτουργεί άμεσα στο έδαφος ή στο πεζοδρόμιο. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα JawSaw ρυθμίζει αυτόματα την κατάλληλη ένταση για σας εξασφαλίζοντας ότι πάντα θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις της κοπής.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ: 20 V / 2,0 AH LI-ION
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΚΟΠΗΣ: 10 cm
ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ: 1 ώρα
ΒΑΡΟΣ: 3,6kg

εγχειρίδιο χρήστη

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 3,6 kg
Κατασκευαστής

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…