Πληρωμές


myad-den-apaiteitai-eggrafi-apostoli-se-oli-tin-ellada-xoris-pistotiki-11-15

– Πληρωμή με αντικαταβολή
0208_4851_pliromi-stin-paradosi

Η αντικαταβολή είναι από τους πιο εύκολους τρόπους συναλλαγής. Δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα, ενώ αποφεύγετε τυχόν ταλαιπωρία σε τράπεζες.
Η χρέωση της υπηρεσίας είναι 2,00 € επιπλέον των μεταφορικών εξόδων και μπορεί να επιλεγεί για τις αποστολές μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών-courier.
Επίσης με αντικαταβολή μπορούν να γίνουν και αποστολές μέσω των ΕΛ.ΤΑ., με τη διαφορά πως για τα μεταφορικά έξοδα ισχύει το εκάστοτε τιμολόγιο των ταχυδρομείων.
Δυστυχώς για τις αποστολές που διεκπεραιώνονται μέσω πρακτορείων εθνικών μεταφορών, η επιλογή της αντικαταβολής δεν μπορεί να γίνει δεκτή.


– Πληρωμή με κάρτα
(χρεωστικές-debit, πιστωτικές-credit και προπληρωμένες-prepaid κάρτες όλων των τραπεζών)
0209_6754_Man-Credit-karta-pistotiki

 

 

 

 

Μπορείτε να πληρώσετε με την κάρτα σας είτε αυτή είναι χρεωστική, είτε πιστωτική, είτε προπληρωμένη.
Η winbank-paycenter-2διαδικασία της χρέωσης γίνεται μέσω του ασφαλούς συστήματος winbank paycenter(βλ. δίπλα εικόνα) της Τράπεζας Πειραιώς η οποία εγγυάται τη συναλλαγή σας. Κατά την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, όταν φτάσετε στο βήμα επιλογής τρόπου πληρωμής, επιλέγετε “κάρτα” και στο επόμενο βήμα μεταφέρεστε στη σελίδα του συστήματος της Τράπεζας Πειραιώς. Στη σελίδα αυτή συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας τα οποία σε καμία περίπτωση ΔΕΝ κοινοποιούνται σε εμάς και η διαδικασία της πληρωμής ολοκληρώνεται μέσω του ασφαλούς συστήματος winbank paycenter.
Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή σας, επιστρέφεται αυτόματα στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν πραγματοποιηθεί η πληρωμή πρέπει να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να επιστρέψετε αυτόματα στη σελίδα ολοκλήρωσης παραγγελίας, ώστε να καταχωρηθεί η παραγγελία σας χωρίς σφάλματα.
Στη συνέχεια η παραγγελία σας προωθείται άμεσα προς διεκπεραίωση.


– Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση
0209_6753_Bank-Transfer

Σε περιπτώσεις όπου η αντικαταβολή δεν είναι εφικτή ή δεν θέλετε να χρεωθείτε το επιπλέον κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής και δεν υπάρχει πιστωτική κάρτα ή δεν επιθυμείτε να την χρησιμοποιήσετε, η τραπεζική κατάθεση είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος πληρωμής. Για την εξόφληση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που φαίνονται παρακάτω. Σε περίπτωση ογκωδών, μεγάλου βάρους αντικειμένων(π.χ. μηχανήματα) ή μεγάλων παραγγελιών, επικοινωνήστε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής. Σας προτείνουμε αυτή την επιλογή ειδικά εάν είστε χρήστης internet banking ή στην περίπτωση που η παραγγελία σας δεν μπορεί να εξοφληθεί με κάποιον από τους άλλους τρόπους(δείτε σχετικά στην ενότητα αποστολές).

Επιλέξτε την τράπεζα που σας εξυπηρετεί:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
pb_blue_enαρ. λογαριασμού: 5062-052586-538
IBAN: GR49 0172 0620 0050 6205 2586 538 (για καταθέσεις μέσω internet banking)

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:
αlogo_113x89_gr_1_ρ. λογαριασμού: 18095478865
IBAN: GR14 0110 1800 0000 1809 5478 865 (για καταθέσεις μέσω internet banking)

 

EUROBANK EFG:
eurobank-logoαρ. λογαριασμού: 0026.0098.95.0101034474
IBAN: GR47 0260 0980 0009 5010 1034 474 (για καταθέσεις μέσω internet banking)

Μετά την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού και την επιβεβαίωσή της, οι παραγγελίες προωθούνται προς διεκπεραίωση.


– Πληρωμή μέσω Viva Payments
viva_wallet

Μέσω αυτής της υπηρεσίας μπορείτε να πληρώσετε:
– Με κάρτες VISA, MasterCard, Maestro, American Express, Diners και Discover οι οποίες επιτρέπουν ηλεκτρονικές (e-commerce) συναλλαγές.
– Μέσω e-banking, πραγματοποιώντας online πληρωμή μέσα από το e-banking περιβάλλον της τράπεζας σας.
– Χρησιμοποιώντας το Viva Wallet σας. Αν έχετε δημιουργήσει Viva Wallet λογαριασμό(δείτε σχετικά εδώ: http://www.vivawallet.com), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαθέσιμο υπόλοιπο από το Viva Wallet σας ή τις συνδεδεμένες κάρτες σας ή μετρητά σε ένα ευρύ δίκτυο από φυσικά σημεία. Η πληρωμή πραγματοποιείται εύκολα και με ασφάλεια, απλά κάνοντας login με τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και τον προσωπικό σας κωδικό.

Περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία της Viva μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.vivapayments.com


Σημείωση σχετικά με την πληρωμή παραγγελιών αξίας άνω των 500€:
Πληρωμές άνω των 500€ γίνονται αποκλειστικά μέσω τραπέζης(έμβασμα, μεταφορά κτλ) ή μέσω κάρτας ή μέσω viva payments.