πληρωμές

myad-den-apaiteitai-eggrafi-apostoli-se-oli-tin-ellada-xoris-pistotiki-11-15

– Πληρωμή με αντικαταβολή
(μόνο εντός Ελλάδας)
0208_4851_pliromi-stin-paradosi

Η αντικαταβολή είναι από τους πιο εύκολους τρόπους συναλλαγής. Δεν χρειάζεστε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και αποφεύγετε τυχόν ταλαιπωρία σε τράπεζες. 
Η χρέωση για την υπηρεσία αντικαταβολής είναι 2,00€(με Φ.Π.Α.)
Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής αφορά τις αποστολές μέσω συνεργαζόμενων εταιρειών courier, για παραγγελίας αξίας μικρότερης των 300€.
Για τις αποστολές που διεκπεραιώνονται μέσω πρακτορείων εθνικών μεταφορών, η επιλογή της αντικαταβολής δεν διατίθεται.


– Πληρωμή με κάρτα
(και με δυνατότητα άτοκων δόσεων για αγορές με πιστωτική κάρτα)
0209_6754_Man-Credit-karta-pistotiki

Μπορείτε να πληρώσετε με την κάρτα σας είτε αυτή είναι χρεωστική, είτε πιστωτική, είτε προπληρωμένη.
Η διαδικασία της χρέωσης γίνεται μέσω του ασφαλούς συστήματος της ePay σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς. Κατά την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, όταν φτάσετε στο βήμα επιλογής τρόπου πληρωμής, επιλέγετε “κάρτα” και στο επόμενο βήμα μεταφέρεστε στη σελίδα του συστήματος της ePay. Στη σελίδα αυτή συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας τα οποία σε καμία περίπτωση ΔΕΝ κοινοποιούνται σε εμάς και η διαδικασία της πληρωμής ολοκληρώνεται μέσω του ασφαλούς συστήματος ePay.
Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή σας, επιστρέφετε αυτόματα στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν πραγματοποιηθεί η πληρωμή πρέπει να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να επιστρέψετε αυτόματα στη σελίδα ολοκλήρωσης παραγγελίας, ώστε να καταχωρηθεί η παραγγελία σας χωρίς σφάλματα.
Στη συνέχεια η παραγγελία σας προωθείται άμεσα προς διεκπεραίωση.


– Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση
0209_6753_Bank-Transfer

Σε περιπτώσεις όπου η αντικαταβολή δεν είναι εφικτή ή δεν θέλετε να χρεωθείτε το επιπλέον κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής και δεν υπάρχει πιστωτική κάρτα ή δεν επιθυμείτε να την χρησιμοποιήσετε, η τραπεζική κατάθεση είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος πληρωμής. Για την εξόφληση της παραγγελίας σας μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς που φαίνονται παρακάτω.
Σας προτείνουμε αυτή την επιλογή ειδικά εάν είστε χρήστης internet banking ή στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε χρήση κάρτας ή δεν είναι δυνατή η εξόφληση με αντικαταβολή(δείτε σχετικά στην ενότητα αποστολές).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση εμβάσματος από τρίτη τράπεζα εκτός των συνεργαζόμενων που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, τα έξοδα του εμβάσματος(προμήθεια τράπεζας) βαρύνουν τον εντολέα(πελάτη) και κατά τη διαδικασία του εμβάσματος θα πρέπει να επιλέξετε την αντίστοιχη χρέωση. Εάν το έμβασμα εκτελεστεί με διαφορετικό τρόπο, το ποσό που θα φτάσει στον λογαριασμό μας δεν θα αντιστοιχεί στο ποσό της παραγγελίας. Κατά συνέπεια η παραγγελία δεν θα θεωρείται πληρωμένη και δεν θα μπορεί να εκτελεστεί.

pb_blue_en• ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
IBAN: GR08 0171 0480 0060 4813 7641 679

 

• ALPHA BANK:
IBAN: GR57 0140 1730 1730 0200 2011 961

 

Μετά την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού και την επιβεβαίωσή της, οι παραγγελίες προωθούνται προς διεκπεραίωση. Παρακαλούμε μετά την πραγματοποίηση κατάθεσης για την ενημέρωσή μας μέσω μηνύματος.