πληρωμές

[sgmb id=”1″]
myad-den-apaiteitai-eggrafi-apostoli-se-oli-tin-ellada-xoris-pistotiki-11-15

– Πληρωμή με αντικαταβολή
(μόνο εντός Ελλάδας)
0208_4851_pliromi-stin-paradosi

Η αντικαταβολή είναι από τους πιο εύκολους τρόπους συναλλαγής. Δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα, ενώ αποφεύγετε τυχόν ταλαιπωρία σε τράπεζες.
Η χρέωση για την υπηρεσία αντικαταβολής είναι 2,00€(με Φ.Π.Α.)
Δυστυχώς για τις αποστολές που διεκπεραιώνονται μέσω πρακτορείων εθνικών μεταφορών, η επιλογή της αντικαταβολής δεν μπορεί να γίνει δεκτή.


– Πληρωμή με κάρτα
(χρεωστικές-debit, πιστωτικές-credit και προπληρωμένες-prepaid κάρτες όλων των τραπεζών)
0209_6754_Man-Credit-karta-pistotiki

Μπορείτε να πληρώσετε με την κάρτα σας είτε αυτή είναι χρεωστική, είτε πιστωτική, είτε προπληρωμένη.
Η winbank-paycenter-2διαδικασία της χρέωσης γίνεται μέσω του ασφαλούς συστήματος winbank paycenter(βλ. δίπλα εικόνα) της Τράπεζας Πειραιώς η οποία εγγυάται τη συναλλαγή σας. Κατά την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, όταν φτάσετε στο βήμα επιλογής τρόπου πληρωμής, επιλέγετε “κάρτα” και στο επόμενο βήμα μεταφέρεστε στη σελίδα του συστήματος της Τράπεζας Πειραιώς. Στη σελίδα αυτή συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας τα οποία σε καμία περίπτωση ΔΕΝ κοινοποιούνται σε εμάς και η διαδικασία της πληρωμής ολοκληρώνεται μέσω του ασφαλούς συστήματος winbank paycenter.
Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή σας, επιστρέφεται αυτόματα στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν πραγματοποιηθεί η πληρωμή πρέπει να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να επιστρέψετε αυτόματα στη σελίδα ολοκλήρωσης παραγγελίας, ώστε να καταχωρηθεί η παραγγελία σας χωρίς σφάλματα.
Στη συνέχεια η παραγγελία σας προωθείται άμεσα προς διεκπεραίωση.


– Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση
0209_6753_Bank-Transfer

Σε περιπτώσεις όπου η αντικαταβολή δεν είναι εφικτή ή δεν θέλετε να χρεωθείτε το επιπλέον κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής και δεν υπάρχει πιστωτική κάρτα ή δεν επιθυμείτε να την χρησιμοποιήσετε, η τραπεζική κατάθεση είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος πληρωμής. Για την εξόφληση της παραγγελίας σας μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς που φαίνονται παρακάτω.
Σας προτείνουμε αυτή την επιλογή ειδικά εάν είστε χρήστης internet banking ή στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε χρήση κάρτας ή δεν είναι δυνατή η εξόφληση με αντικαταβολή(δείτε σχετικά στην ενότητα αποστολές).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση εμβάσματος από τρίτη τράπεζα εκτός των συνεργαζόμενων που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, τα έξοδα του εμβάσματος(προμήθεια τράπεζας) βαρύνουν τον εντολέα(πελάτη) και κατά τη διαδικασία του εμβάσματος θα πρέπει να επιλέξετε την αντίστοιχη χρέωση. Εάν το έμβασμα εκτελεστεί με διαφορετικό τρόπο, το ποσό που θα φτάσει στον λογαριασμό μας δεν θα αντιστοιχεί στο ποσό της παραγγελίας. Κατά συνέπεια η παραγγελία δεν θα θεωρείται πληρωμένη και δεν θα μπορεί να εκτελεστεί.

pb_blue_en• ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
IBAN: GR08 0171 0480 0060 4813 7641 679

 

• ALPHA BANK:
IBAN: GR57 0140 1730 1730 0200 2011 961

 

Μετά την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού και την επιβεβαίωσή της, οι παραγγελίες προωθούνται προς διεκπεραίωση. Παρακαλούμε μετά την πραγματοποίηση κατάθεσης για την ενημέρωσή μας μέσω μηνύματος.


– Πληρωμή μέσω Viva Payments
viva_wallet

Μέσω αυτής της υπηρεσίας μπορείτε να πληρώσετε:
– Με κάρτες VISA, MasterCard, Maestro, American Express, Diners και Discover οι οποίες επιτρέπουν ηλεκτρονικές (e-commerce) συναλλαγές.
– Μέσω e-banking, πραγματοποιώντας online πληρωμή μέσα από το e-banking περιβάλλον της τράπεζας σας.
– Χρησιμοποιώντας το Viva Wallet σας. Αν έχετε δημιουργήσει Viva Wallet λογαριασμό(δείτε σχετικά εδώ: http://www.vivawallet.com), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαθέσιμο υπόλοιπο από το Viva Wallet σας ή τις συνδεδεμένες κάρτες σας ή μετρητά σε ένα ευρύ δίκτυο από φυσικά σημεία. Η πληρωμή πραγματοποιείται εύκολα και με ασφάλεια, απλά κάνοντας login με τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και τον προσωπικό σας κωδικό.

Περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία της Viva μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.vivapayments.com


Σημείωση σχετικά με την πληρωμή παραγγελιών αξίας άνω των 300€:
Πληρωμές άνω των 300€ γίνονται αποκλειστικά μέσω τραπέζης(έμβασμα, μεταφορά κτλ) ή μέσω κάρτας ή viva payments.